FødevareWatch

Irma-direktør: Det bedste råd, jeg har fået...

I magasinet BusinessWatch gengiver fem topchefer det bedste råd, de har fået gennem en succesfuld karriere i dansk erhvervsliv – eller endnu tidligere.

Foto: Sisse Dupont

Der er de banale råd. De dårlige råd. De velmenende og de ligegyldige. De tankevækkende, overraskende og de gode råd. Og så er der de få ord fra den rigtige person i den rigtige sammenhæng, der kan sidde i baghovedet gennem en hel karriere.

I magasinet BusinessWatch, der udgives af Watch Medier, gengiver fem topchefer det bedste råd de har fået gennem en succesfuld karriere i dansk erhvervsliv – eller endnu tidligere. Blandt de fem er Jesper Uggerhøj, kæde-direktør i Irma.

Læs artiklen og resten af magasinet gratis HER.  

Dagligvarekrigen på nettet spidser til

Kjøvenhavnerne vil have skovgrise

Post Danmark sidder tungt på onlinehandel

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier