FødevareWatch

Endnu en bornholmsk producent lukker ned

Tidligere på året var det Bornholmerhanen, og nu er turen kommet til ægproducenten Bornholmeræg, som efter omtumlet tilværelse må lukke ned for produktionen.

Foto: Thomas Borberg

Den mindre bornholmske ægproducent Bornholmeræg i Aakirkeby stopper nu aktiviteterne, efter at forretningsmanden Ole Almeborg ikke længere tror på projektet, skriver TV2 Bornholm.

Dermed lukker endnu en bornholmsk fødevareproducent ned, efter at kyllingslagteriet Danpo tidligere på året lukkede for produktionen af den kendte Bornholmerhane.

Bornholmeræg har haft et omtumlet 2014, og efter virksomheden tilbage i marts stod til lukning, sprang den lokale forretningsmand Ole Almeborg til med en kapitaltilførsel. Men nu vil han ikke længere, og derfor lukker ægproducenten i Aakirkeby.

Landmand tror på bornholmerhanes genopstandelse

Bornholmerhane hænger i tynd tråd

Tre-cifret million-potentiale i eksport af hønsefødder

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier