FødevareWatch

Laksebacon har retning mod Danmark

Amerikansk atlanterhavslaks, der smager som bacon. Et produkt, der blandt andet skal konkurrere med dansk-produceret svinebacon, har ifølge britisk avis kurs mod de danske forbrugere.

Foto: Ole Kjær

Med udgangspunkt i amerikanske atlanterhavslaks, salter og ryger den amerikanske fødevareproducent fisken, så den angiveligt kommer til at smage som den bacon, forbrugerne normalt kun kan finde i en griseudgave.

Det skriver Daily Mail ifølge metroxpress.

Produktet er ifølge den britiske avis på vej til de britiske kølediske, men er angiveligt allerede et hit i Danmark, Hongkong og Canada. metroxpress er ikke lykkedes med at finde eksempler på den danske succes noget sted.

Den saltede og røgede laksebacon smager ifølge MacKnight, som producerer produktet, af svinebacon, men indeholder langt færre kalorier, og en britisk kok udtaler til Daily Mail, at han tror, at der er et britisk marked for laksebaconen.

Stort baconudbud presser svinepriser

Danish Crown går efter convenience-marked

Friland A/S: Danmark er et godt navn i Kina

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier