FødevareWatch

Danish Crown går efter convenience-marked

Danish Crown oplever stor efterspørgsel på convenience-produkter inden for hakket oksekød. Forbrugertendens bakkes op af ny undersøgelse fra L&F.

Foto: Salé Sucré

For syv år siden grundlagde Danish Crown en ny fabrik for oksekød i Sdr. Felding.

I dag produceres der udelukkende forskellige former for convenience-produkter med oksekød lige fra marinerede flankesteaks, til medaljoner med bacon og hakkebøffer i forskellige størrelser og med forskelligt krydderi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier