FødevareWatch

Friland A/S: Danmark er et godt navn i Kina

På sigt har Friland A/S store forventninger til det kinesiske marked, hvor det er et stort plus, at det økologiske kød kommer fra Danmark.

Foto: Finn Frandsen

Friland A/S er det første selskab, som er blevet godkendt til at eksportere økologisk svinekød til Kina, og selskabet har høje forventninger til det nye marked, fortæller selskabets administrerende direktør, Henrik Biilmann.

”Vi er det første selskab i verden, der er blevet godkendt til at eksportere økologisk svinekød til Kina, men vi er ikke begyndt at sælge derude endnu. Foreløbig har processen taget lidt over et år, og det er virkelig noget, der kræver tålmodighed. Men vi tror, at det kan blive interessant på den lidt længere bane,” forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier