FødevareWatch

ConAgras bundlinje dykker i første kvartal

Den amerikanske fødevarekoncern ConAgra Foods må ses sin indtjening dykke betydeligt i første kvartal af regnskabsåret 2015. Man fastholder dog forventningerne til helåret.

Foto: PR

Den amerikanske fødevarekæmpe ConAgra Foods har præsenteret et regnskab for første kvartal af sit skæve regnskabsår 2015, som vækker begejstring i selskabets ledelse.

ConAgra slår på, at man har hævet sin indtjening per aktie fra 0,37 dollar til 0,39 dollar i forhold til samme periode sidste år, og et hurtigt kig på regnskabet viser, at bundlinjen er hævet med svimlende 234 pct. Dykker man lidt ned i regnskabet og kigger på de tal, der følger de officielle amerikanske regnskabsregler (GAAP), tegner der sig dog en noget anden historie.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier