FødevareWatch

ConAgra siger farvel til topchef

Den amerikanske fødevaregigant ConAgra Foods må indenfor en overskuelig fremtid vinke farvel til sin adm. direktør, som trækker sig tilbage fra selskabet.

Foto: ConAgra Foods/ PR

Den store, amerikanske fødevarekoncern ConAgra Foods tager til næste forår afsked med sin nuværende adm. direktør, Gary M. Rodkin. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Den 62-årige direktør, som har været i koncernen siden oktober 2005, har således informeret ConAgras bestyrelse, at han vil trække sig fra posten ved slutningen af regnskabsåret, der slutter maj 2015, for at gå på pension.

Bestyrelsen har allerede nedsat en arbejdsgruppe - anført af bestyrelsesmedlemmet Richard Lenny, der tidligere var formand og adm. direktør i chokoladekoncern The Hershey Co. – som skal finde en afløser for den afgående topchef.

Gary M. Rodkin har tidligere været adm. direktør i PepsiCo Beverages and Foods North America, hvor han blev ansat i 1998. Før den tid arbejde han for en anden fødevarekoncern, General Mills, hvor han havde forskellige lederstillinger.

ConAgra køber mongolsk kartoffelfirma

Milliardnedskrivning presser fødevarekæmpe

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier