FødevareWatch

Små fødevarevirksomheder er dårligt forsikrede

De fleste mindre fødevarevirksomheder har ikke tegnet den forsikring, som dækker dem, hvis de skal tilbagekalde deres produkter, fortæller en forsikringsmægler. Direktør i Danske Slagtermestre mener, at det er et stort problem.

Foto: FRANDSEN FINN

Det kan koste millioner af kroner for fødevarevirksomheder, hvis de er nødt til at trække produkter tilbage, fordi der er bakterier eller fremmedlegemer i maden. De store virksomheder har forsikret sig godt, men kun få af de mindre virksomheder har tegnet den forsikring, som gør, at de får erstatning, hvis de skal trække produkter tilbage.

Det fortæller Bernt Sandell, der er vicedirektør hos forsikringsmægleren Marsh, til FødevareWatch. På baggrund af mønstret hos Marshs kunder vurderer han, at kun omtrent 10 pct. af de fødevareproducenter, som har en omsætning på under 500 mio. kr., har tegnet denne forsikring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier