Små fødevarevirksomheder er dårligt forsikrede

De fleste mindre fødevarevirksomheder har ikke tegnet den forsikring, som dækker dem, hvis de skal tilbagekalde deres produkter, fortæller en forsikringsmægler. Direktør i Danske Slagtermestre mener, at det er et stort problem.
Foto: FRANDSEN FINN
Foto: FRANDSEN FINN
AF METTE MANDRUP & LEA RYBERG KRUSE

Det kan koste millioner af kroner for fødevarevirksomheder, hvis de er nødt til at trække produkter tilbage, fordi der er bakterier eller fremmedlegemer i maden. De store virksomheder har forsikret sig godt, men kun få af de mindre virksomheder har tegnet den forsikring, som gør, at de får erstatning, hvis de skal trække produkter tilbage.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Frieslandcampina er tilbage på sporet efter et udfordrende 2023. | Foto: Frieslandcampina/ Pr

    Arla-rival vækster markant i første halvår

    For abonnenter

    Læs også