FødevareWatch

Verdens største nedjusterer forventningerne

Verdens absolut største selskab målt på omsætning, den amerikanske detailmastodont Walmart, nedjusterer sine forventninger til helåret efter et skuffende første halvår.

Den amerikanske detailhandelsgigant WalMart nedjusterer i regnskabet for andet kvartal og første halvår forventningerne til hele året. Man forventer nu en indtjening per aktie på mellem 4,90 og 5,15 dollar mod det tidligere interval 5,10-5,45 dollar per aktie.

Walmart har i de første seks måneder øget sin omsætning til 233,5 mia. dollar mod 229,4 i første halvår af 2013. Det svarer til en fremgang på 1,8 pct.

Det til trods er bundlinjen dog faldet med 2,1 pct. fra 7,85 mia. dollar til 7,69 mia. dollar, mens driftsresultatet ender på 12,93 mia. dollar i første halvår 2014 mod 13,22 mia. dollar i samme periode af 2013 – et fald på 2,1 pct.

Ifølge koncernen skyldes de nedjusterede helårsforventninger dog ikke så meget det svage halvår, men nærmere investeringer i e-handel, samt højere omkostninger til sundhedsforsikringer i USA, end hvad man tidligere havde forventet.

Her er verdens største detailkæder

Britisk detailkæde nedlægger 1360 job

Detailkæmpe sælger for 7 mia - om dagen

Wal-Mart sagsøger Visa

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier