FødevareWatch

Nyt supermarked tilbyder næsten gratis varer

På lørdag åbner et nyt supermarked på Frederiksberg, hvor forbrugerne ikke skal betale med kontanter. I stedet skal de levere en anmeldelse af de varer, de tager med sig.

Foto: Lars Krabbe

Fænomenet tryvertising, hvor forbrugeren betaler for en vare ved at anmelde den, er nu også nået til Danmark.

På lørdag åbner supermarkedet Freemarket på Nordre Fasanvej på Frederiksberg, og her kan du betale med anmeldelser i stedet for kontanter, skriver Alt om København.

Konceptet foregår sådan, at forbrugerne melder sig til online, og her kan de så bestille 10 varer om måneden. Derefter henter kunden varer som morgenjuice, bodylotion og fyraftensøl i butikken, hvor de får en deadline for, hvornår de skal vende tilbage med deres anmeldelse af produkterne.

Freemarket kommer dog også til at kræve penge af forbrugerne, for det kommer til at koste 19 kroner om måneden at have en profil, ligesom supermarkedet også vil kræve et gebyr for at åbne folks konto, som bliver lukket, hvis de ikke melder tilbage om produkterne inden deadline.

Data kan gøre maden mere sikker

Dansk Supermarked mister finansdirektør

Lidl's direktør deler kontanter ud

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier