FødevareWatch

Data kan gøre maden mere sikker

Bedre brug af data kan øge dansk fødevaresikkerhed, mener flere eksperter. Smittekilden til det nylige udbrud af listeria kunne være opdaget hurtigere, vurderer IBM.

Foto: Lizette Kabré/ JP

Den danske fødevaresikkerhed er blandt verdens bedste, men den kan blive langt bedre, hvis man sporer produkterne fra jord til bord.

I dag samler fødevareproducenterne allerede store mængder af data om for eksempel kvægets rejse fra stalden over slagteriet og til køledisken, men der ligger et uudnyttet potentiale i at bruge de informationer til at gøre maden mere sikker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier