FødevareWatch

Dansk Supermarked mister finansdirektør

Efter godt et år forlader briten Chris Nicholas posten som finansdirektør i landets største detailvirksomhed Dansk Supermarked.

Foto: Michael Hansen

Chris Nicholas har siddet godt og vel et år som finansdirektør i Dansk Supermarked. Nu bliver han imidlertid nødt til at rykke videre, for mens det har fungeret godt professionelt, har det haltet i forhold til familien.

Nicholas' kone har boet det meste af sit liv i Australien, har et nært tilhørsforhold til landet, og familien flytter derfor tilbage. Det skriver Børsen.

"Professionelt har det fungeret rigtig godt for ham og for os, men ikke familiemæssigt, så nu rykker han til Australien," siger Mads Hvitved Grand, pressechef i Dansk Supermarked til Børsen.

Chris Nicholas kom med 12 års erfaring fra den britiske supermarkedskæde Tesco, hvor også Dansk Supermarkeds koncernchef Per Bank havde en topstilling, inden han vendte tilbage til Danmark.

Nicholas fortsætter på sin post indtil udgangen af året.

Læs Børsens artikel her

Detailkæder satser på velfærdsgrisen

Fakta-chef på trapperne med ny kurs

Andelsfiskere er klar til at indtage køledisken

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier