FødevareWatch

Han er Danmarks dygtigste gastro-økonom

Med et overskud på over 2,5 mio. kr. er Kiin Kiin landets mest indbringende gourmetrestaurant.

Foto: Joachim Adrian

Danmarks eneste thaigourmetrestaurant kommer ind på en relativt klar førsteplads, når det gælder evnen til at tjene penge. Ud af 30 udvalgte restauranter kommer Restaurant Kiin Kiin ind på førstepladsen med det største overskud i en branche, der er mere kendt for sit gastronomiske overskud og vovemod end det økonomiske. Godt 2,5 mio. kr. lyder det på, og ejeren Henrik Yde Andersen slår fast, at det ikke beror på tilfældigheder.

"Det er gået over al forventning, men vi har haft ekstremt skarp fokus på økonomien fra starten. Jeg havde jo ikke selv mange penge, da jeg startede, men vi vidste, at man ikke får to chancer i denne branche hos bankerne. Man skal huske, at restauranter er mode. Fem-otte år så er man væk, så det er ikke sikkert, at der er nogen, der ved hvem Henrik Yde Andersen er om tre år," siger han og minder om, at Kiin Kiin efterhånden er en af de danske restauranter, der har haft en Michelin-stjerne i længst tid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier