Han er Danmarks dygtigste gastro-økonom

Med et overskud på over 2,5 mio. kr. er Kiin Kiin landets mest indbringende gourmetrestaurant.
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian
AF JACOB BREJNEBØL KNUDSEN

Danmarks eneste thaigourmetrestaurant kommer ind på en relativt klar førsteplads, når det gælder evnen til at tjene penge. Ud af 30 udvalgte restauranter kommer Restaurant Kiin Kiin ind på førstepladsen med det største overskud i en branche, der er mere kendt for sit gastronomiske overskud og vovemod end det økonomiske. Godt 2,5 mio. kr. lyder det på, og ejeren Henrik Yde Andersen slår fast, at det ikke beror på tilfældigheder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg