FødevareWatch

Stridshaner i nye internationale udvidelser

De tidligere samarbejdspartnere fra Danone og Fonterra, der stadig kæmper en juridisk kamp pga. en omfattende mælkepulver-skandale sidste år, har begge brugt penge på at udvide deres respektive internationale forretninger i den forgangne uge.

Foto: Stine Bidstrup

Den franske fødevaregigant Danone og New Zealands mejeriflagskib Fonterra har længe udkæmpet en juridisk kamp pga. en omfattende skandale, der involverede mælkepulver fra de to tidligere samarbejdspartnere.

Men nu har Fonterra vundet det første slag i den juridiske kamp – eller i hvert fald vundet lidt pusterum – da Højesteretten i New Zealand har sat en erstatningssag, som Danone har bragt imod Fonterra, i bero, indtil en voldgiftssag i Singapore om samme tvist er afgjort. Det skriver avisen New Zealand Herald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier