FødevareWatch

Tesco-topchef træder tilbage

Topchefen for den britiske detailkæde Tesco, Philip Clarke, træder tilbage.

Topchefen for den britiske detailkæde Tesco, Philip Clarke, forlader sin post ved udgangen af oktober og bliver afløst af Dave Lewis, der kommer fra fødevareproducenten Unilever. Tesco meddeler samtidig at omsætningen i årets første halvår har været "noget under forventningerne".

Det skriver Bloomberg News mandag morgen.

"Efter at have styret Tesco gennem en væsentlig repositionering på udfordrende markeder er Philip Clarke blevet enige med bestyrelsen, at det her er det rette tidspunkt til at give jobbet videre en ny leder med friske øjne og en ny profil," siger Richard Broadbent, bestyrelsesformand for Tesco, i en meddelelse.

Tesco oplyser, at Philip Andrew Clarke vil fortsat være støtte til direktionen i en overgangsperiode frem til slutningen af januar. Selskabet meddeler derudover, at den nye administrerende direktør vil få en årlig gage på 1,25 mio. pund.

Carrefour i nyt europæisk opkøb

Netto klar til discountkrig i Storbritannien

Fransk detailkæmpe køber discount-rival

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier