Et søskendepar fra den berømte københavnske tebutik, Perch's Thehandel, en bagermester, et par gårdejere og et par direktører fra den danske detailbranche - der er mange fødevarenavne i den seneste udgave af Kraks Blå Bog, som forlaget Gad netop har udsendt i sin 105. udgave.
I alt er 245 danskere blevet tilføjet listen over danskere, der har gjort sig fortjent til at komme i det ansete opslagsværk.
Fra detailsektoren er Jesper Uggerhøj, direktør i Irma, blevet optaget, og fra Coop Danmark er koncerndirektør Gregers Christian baron Wedell-Wedellsborg kommet med i den Blå Bog.
Fra Landbrug & Fødevarer er viceformand Lone Andersen kommet med, hvor også Harald Krabbe, godsejer og CEO på Frederiksdal Gods, der blandt andet producerer kirsebærvin optræder.
Lakridskongen Johan Bülow, der ejer og er direktør i Lakrids by Johan Bülow er sammen med Lagkagehusets bagermester, Ole Schielder Kristoffersen, med for første gang. Det samme er tilfældet for stifteren af Aarstiderne, Søren Ejlersen co-founder og Trine Riis Jensen, kaffefarmer, Riis Coffee, Uganda, John Erik Hermansen, forskningsleder, Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet og Svend-Erik Andersen, fiskeskipper, formand Dansk Fiskeriforening.
Derudover er søskendeparet Christian Hincheldey og Stine Louise Hincheldey Alwén, der er direktører og indehavere af A.C. Perch's Thehandel i København, er blandt de tre søskendepar, som er kommet med i bogen.
Se listen over alle 245 nye optagne i Kraks Blå Bog 2014 HER.
I restaurationsbranchen finder man en lille håndfuld prominente kokke, som for første gang er med i Kraks Blå Bog:
Jeppe Foldager Andresen, Ececutive Chef, køkkenchef, Restaurant Alberto K, Royal Hotel
Wassim Hallal, kok, restauratør, Restaurant Frederikshøj
Ida Davidsen, smørrebrødsjomfru, forfatter, Restaurant Ida Davidsen