FødevareWatch

BASF vil sælge norsk fabrik og skære 260 jobs

Den internationale storkoncern BASF, der henter en stor del af sin omsætning fra landbruget og fødevareindustrien, vil foretage omfattende fyringer og frasælge en norsk fabrik.

Foto: BASF/ PR

Den internationale storkoncern BASF vil rette fokus mod omega-3-produkter med højt indhold af de sundhedsgavnlige fiskeolier i sin afdeling for ernæringsprodukter. Det skriver branchemediet Food Navigator.

Det betyder samtidig, at man vil lukke en fabrik i den norske by Brattvåg, hvor der produceres omega-3-produkter med en lavere koncentration af fedtstofferne.

Saori Dubourg, der står i spidsen for Nutrition & Health-afdelingen i BASF forklarer, at den norske fabrik sløjfes, fordi den står for produktion af produkter med et lavere indhold af omega-3-fedtsyrer. BASF købte fabrikken fra det norske selskab Pronova BioPharma for 700 mio. euro i begyndelsen af 2013.

Herudover vil ernæringsafdelingen også reducere antallet af medarbejdere med 260 inden udgangen af 2015 indenfor både produktion, markedsføring og administrationen, skriver mediet.

Læs artiklen fra Food Navigator her.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier