FødevareWatch

Fødevareopkøb for milliarder i påsken

Morgenmadproducenten Post Holdings har købt Michael Foods Group for 13,25 mia kr. i den største af en række internationale fødevareopkøb i løbet af påsken.

Foto: Colourbox

Den amerikanske morgenmadsproducent Post Holdings opkøbte i starten af påskeferien Michael Foods Group for 2,45 mia. dollar, hvilket svarer til omkring 13,25 mia. kroner. Det skriver Bloomberg.

Michael Foods Group opererer inden for forarbejdning og distributionen af fødevarer og var indtil for nylig ejet af investeringsbanken Goldman Sachs Group.

Fødevarer, drikkevarer, detail, leverandører og services. FødevareWatch dækker bredt - læs mere i vores gratis nyhedsbrev

Post Holdings har været ude og låne hele 1,77 mia. dollar for at finansiere opkøbet, som vil styrke selskabets position inden for proteinbaserede fødevare betragteligt, der bliver et stadigt vigtigere område inden for færdigpakkede fødevarer, skriver mediet.

Post Holdings blev i 2012 udskilt fra fødevareselskabet Ralcorp Holdings, som igen er et datterselskab af koncernen ConAgra Foods, der er blandt Nordamerikas største fødevarevirksomheder med en omsætning på små 15,5 mia. dollar i 2013.

Post Holdings’ opkøb af Michael Foods Group er det største af en række aftaler i løbet af påsken, som også tæller TreeHouse Foods’ opkøb af Protenergy Natural Foods for 154 mio. dollar, samt Hillshire Brands Co.’s opkøb af Van’s Natural Foods for ca. 165 mio. dollar. Det oplyser Bloomberg videre.

Læs artiklerne fra Bloomberg her, her og her.

Sodastream vil sælge ud

Campari køber rival for 775 mio

Kinesisk kødkæmpe uddyber børsplaner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier