FødevareWatch

Tidl. Irma-mand ind i Meyers kantinebestyrelse

Tre medlemmer af bestyrelsen i Claus Meyer-virksomheden Meyer Kantiner, der driver mere end 65 kantiner, har forladt deres pladser, og ind er kommet en tidligere markant Irma-direktør.

Foto: Thomas Sjørup/Polfoto/Arkiv

Efter afholdelse af det seneste bestyrelsesmøde i Claus Meyer-virksomheden, Meyer Kantiner, er der skiftet godt og grundigt ud i toppen, skriver Børsen.

Ind i bestyrelsen er kommet Alfred Josefsen, der frem til april 2012 var direktør i Irma, og som i dag er direktør i ledelsesfirmaet Alfred A/S. I bestyrelsen kommer han til sidde med grundlægger og ejer, Claus Meyer, adm. direktør Merete Holst, samt Steen Halbye, der også er blevet valgt som ny formand. Den nye formand arbejder som direktør i en lang række af Meyer Gruppens selskaber. Ud af bestyrelsen træder Michael Ingemann Nielsen, Tage Hjorslev Nielsen og Michael Winkler.

Meyer Kantiner kører mere end 65 kantiner på arbejdspladser i hele Danmark, og bespiser godt 16.000 daglige gæster. I 2012 beløb resultatet sig til godt 15 mio. kr. Kantinerne er del af Meyer Gruppen, der også har Meyers Madhus, Meyers Køkken og Deli, samt Meyer Food. Gruppen, der ejes af grundlægger, kokken Claus Meyer, omsatte i 2012 for knap en halv mia. kr., og  ud over ovennævnte aktiviteter, er gruppen også engageret i ejerskabet af  restaurant NOMA samt The Standard, Hotel Saxkjøbing og Lilleø Vin.

Coop-chef dropper millard-målsætning

Coops nethandel giver stadig underskud

Arlas gastronomi-koncept breder sig

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier