FødevareWatch

Coops nethandel giver stadig underskud

Irma.dk er fortsat er underskudsforretning, og det vil den blive ved med at være de næste par år, siger Irma-direktør Jesper Uggerhøj til Berlingske Business.

Foto: Sisse Dupont

Detailkæden Coops foreløbig eneste satsning på nethandel med dagligvarer hedder Irma.dk, og det kan bestemt ikke defineres som en overskudsforretning på nuværende tidspunkt. Det afslører Jesper Uggerhøj, som er kædedirektør for Irma, overfor Berlingske Business.

Og han forventer heller ikke at kunne fremvise sorte tal på bundlinjen før i 2016.

”Vi er godt klar over, at det stadig er en underskudsforretning, og at der kommer til at gå et par år, hvor vi skal investere, før vi rammer den økonomiske overflade,” siger Jesper Uggerhøj til Berlingske Business.

Direktøren forklarer dog, at at omsætningen for Irma.dk alene er på vej mod ”et trecifret millionbeløb”.

På nuværende tidspunkt er det kun forbrugere i hovedstadsområdet, der kan nyde godt af Irmas online-supermarked, men der er ambitioner om at udvide butikken til hele landet, siger han.

Irma.dk er Danmarks næststørste aktør indenfor dagligvaresalg på nettet, kun overgået af Nemlig.com, der også kører med røde tal på bundlinjen. Ifølge detailfolk.dk er Nemlig.com dog gået fra et underskud på 8 mio. kr. i 2012 til ”blot” 969.000 i underskud i 2013.

1600 ledere til stormøde i Dansk Supermarked

Britisk detailkæde skraber europæisk bund

Dagrofa skifter stort ud i koncernledelsen

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier