FødevareWatch

Arla sikrer sig 150 mio. ekstra liter mælk

Arla Foods har sikret sig en stor forøgelse af ejermælk i Storbritannien i forbindelse med selskabets seneste rekrutteringsinitiativ.

Foto: POLFOTO

Arla Foods har netop sikret sig 150 mio. ekstra liter mælk fra bønder i Storbritannien. Det oplyser Arla Foods UK i en pressemeddelelse.

”Arla betaler den højeste pris for mælk nogensinde. Vi øger forretningen og vokser, så vi er nødt til at øge vores mælkevolumen for at imødekomme forretningens behov,” udtaler Ash Amirahmadi, som har ansvaret for mælk og medlemsservice hos Arla Foods UK.

Dermed har Arla på blot en måned sikret sig halvdelen af de 300 mio. liter, som man forventer at lægge oven i sin nuværende mælkevolumen i 2014.

”Jeg vil opfordre bønder, som er interesserede i vores fællesskab, til at kontakte os med det samme. Vi er kommet længere end halvvejs og bliver ved med at opskrive nye medejere dagligt,” tilføjer Ash Amirahmadi.

13.500 mælkebønder er medejere af Arla Foods gennem det såkaldte Arla Milk Cooperative (AMCo), og 2.800 af disse hører hjemme i Storbritannien.

For tre måneder siden tilbød Arla Foods medejerskab til endnu 1.200 britiske mælkebønder, men hvor mange af dem, der nu har indvilget i at levere de 150 millioner liter mælk, melder historien ikke noget om.

Thise Mejeri lander første ordre i Kina

Ny Akkari-bog: Arla betalte sig fra Muhammed-krise

Arla satser stort på specialoste

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier