FødevareWatch

Jysk ingrediensudvikler fortsætter fremgang

Ingrediensvirksomheden R2 Group, tidl. Rode & Rode, har siden 2009 fordoblet antallet af ansatte, og firmaet, der blandt andet udvikler fødevareingredienser, kan endnu en gang prale med en forbedret bundlinje.

Foto: PR

Siden 2009 er personalestyrken i ingrediensvirksomheden R2 Group steget fra 40 til 86 i gennemsnit, og sammen med de mange nye ansigter er resultatet i det Hedensted-baserede vokset markant.

I det netop aflagte regnskab lander resultatet før skat på 19,2 mio. kr. for 2013. I perioden 2009-2012 steg resultatet fra 6,8 mio. kr. til 16,2 mio. kr.

Fødevarer, drikkevarer, detail og landbrug. FødevareWatch dækker bredt - læs mere i vores gratis nyhedsbrev

Det seneste års fremgang er sket til trods for en opbremsning i omsætningsvæksten, som i 2012 lige akkurat nåede over en halv milliard kroner. Nettoomsætningen beløb sig således kun til 480 mio. kr. i 2013.

R2 Group, der frem til 2006 hed Rode & Rode, arbejder inden for en lang række områder i fødevaresektoren. Blandt andet udvikles der fødevareingredienser, smagsstoffer, og farver, ligesom man også arbejder med ingredienser til bryggerier. Udover de fødevarerelaterede projekter arbejder R2 Group også indenfor non-food. Fordelingen mellem de to divisioner er ikke opgjort i regnskabet. I 2013 lagde selskabet tre danske datterselskaber sammen, og man foretog derudover en opspaltning i de landbrugsrelaterede aktiviteter.  

I regnskabsmeddelelsen fremhæver R2 Group-bestyrelsen, at virksomheden har konsolideret sig, og er vokset både i de udenlandske selskaber i Sverige, Holland og Italien, samt i de danske produktionsenheder i Rødovre og Silkeborg.

Udover tilbagegangen i omsætningen, som ifølge selskabet skyldes råvarevolatilitet, betegnes regnskabet som tilfredsstillende.

Millionprojekt skal udvikle naturlige ingredienser

Chr. Hansen åbner nyt kontor i Shanghai

Ingrediens-branchen savner målrettet uddannelse

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier