FødevareWatch

Byggetvist kan bremse superslagteri

Den endelige opførsel af Danish Crowns slagteri i Holsted kan udskydes, fordi en tvist med entreprenøren har fået håndværkere til at nedlægge arbejdet.

Foto: POLFOTO

En tvist om økonomi mellem Danish Crown og en entreprenør truer med at udskyde færdiggørelsen af koncernens superslagteri i Holsted.

Situationen er opstået, fordi kødkoncernen og entreprenøren, som står for opførslen af slagteriet, ikke er enige om, hvilke dele af byggeriet der er færdiggjort. Det har udviklet sig til et spørgsmål om økonomi, hvilket har fået flere af entreprenørens folk til at forlade byggepladsen.

Det skriver Danish Crown i en meddelelse.

"Det er en ærgerlig situation, vi er havnet i, men den slags kan man desværre ikke gardere sig mod på så stort et projekt som det her. Heldigvis er vi så langt, at vi kan fortsætte indkøringen af slagteriet, men det er klart, at vi skal have fundet en løsning inden for en overskuelig fremtid," udtaler Lorenz Hansen, direktør i DC Beef.

Danish Crown har taget slagteriet i Holsted i brug, men tvisten truer altså den endelige færdiggørelse. Og det skal helst ikke trække for langt ud, udtaler Lorenz Hansen.

"Helt principielt vil vi aldrig gå i detaljer omkring de forhandlinger, vi har med vores samarbejdspartnere, men i det her tilfælde er vi i en situation, hvor det handler om at sikre Danish Crowns og dermed vores ejeres interesser, så vi arbejder på at finde en løsning i en fart."

Danish Crown lukker slagterier på stribe

Intern kritik overrasker Danish Crown 

"Danish Crown bruger lukningstrussel i forhandlinger" 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier