Danish Crown lukker slagterier på stribe

Danish Crown har fået turbo på det nye superslagteri i Holsted og har derfor lukket slagteri i Tønder. I denne uge er turen kommet til slagterier i Holstebro og Skjern.
Foto: Ole Lind/ JP
Foto: Ole Lind/ JP

Danish Crown lukker små kreaturslagterier på stribe, efter der er kommet gang i produktionen på det nye superslagteri i Holsted.

Slagteriet, som er blandt Europas største, slagtede i sidste uge ca. 1300 dyr, og derfor blev afdelingen i Tønder i fredags lukket ned. I denne uge er turen så kommet til afdelingerne i Holstebro og Skjern, og i april skal også afdelingen i Fårvang lukke.

"Det er selvfølgelig vemodigt at lukke afdelinger ned, der har gjort et fantastisk arbejde i så mange år. Men nogen gange må man forandre for at bevare, og det er det, vi gør med Holsted. Heldigvis er der mange af vores gode kollegaer, der fortsætter i de nye rammer," siger Lorenz Hansen, direktør i DC Beef, i en meddelelse.

Han fortæller desuden, at der stadig er få problemer på slagteriet i Holsted.

"Vi bøvler naturligvis stadig lidt med at få det hele til at køre som i olie, men sådan er det altid at starte noget nyt op. Men tingene tager fart nu, og vi er positive."

Lukningstruet slagteri tror på redning

Længere line til bornholmsk slagteri

Tysk gigant angriber Danish Crown

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også