FødevareWatch

DTU går ingrediensbranchen i møde

Danske ingrediensvirksomheder har igennem lang tid efterspurgt en samlet platform for vidensudvikling og en decideret uddannelse på området. DTU barsler nu med planer om et nationalt center for ingredienser.

På det seneste har man på Danmarks Teknologiske Institut overvejet at samle den viden, danske undervisningsinstitutter har om ingredienser på ét sted, så industrien bedre kan følge udviklingen i og status på forskningen.

Sideløbende med den proces har Ingrediensforum under Dansk Industri fået udarbejdet rapporten ”Fødevareingredienser – en dansk styrkeposition ” der viser, at branchen efterspørger en uddannelsesplatform inden for ingredienser og en opkvalificering af de relevante uddannelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier