FødevareWatch

DTU går ingrediensbranchen i møde

Danske ingrediensvirksomheder har igennem lang tid efterspurgt en samlet platform for vidensudvikling og en decideret uddannelse på området. DTU barsler nu med planer om et nationalt center for ingredienser.

På det seneste har man på Danmarks Teknologiske Institut overvejet at samle den viden, danske undervisningsinstitutter har om ingredienser på ét sted, så industrien bedre kan følge udviklingen i og status på forskningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier