FødevareWatch

Dansk kødvirksomhed får endelig medvind i Polen

Ticans polske datterselskab Nove har langt om længe skabt sorte tal på bundlinjen. Virksomheden har gennemgået en turnaround, der skal skabe yderligere vækst.

Siden 2005 har den danske virksomhed Ticans datterselskab Nove ikke tjent penge.  Men nu sker der endelig noget. Adm. direktør Peter Sørensen, der kom til virksomheden for halvandet år siden, har stået bag en turnaround, som skal katalysere yderligere vækst i virksomheden. Det skriver Børsen.

Peter Sørensen har en baggrund inden for salg af kaffe, te og frugt, men ikke den store erfaring på kødforædling og de andre processer, der foregår i Nove. Men det har ikke været noget problem. Tvært imod.

"Vi er blevet mere effektive. Simpelthen. Vi har sagt farvel til de mindst sælgende produkter, så vi kører nu større serier i produktionen. Og vi kører tættere på vores kapacitetsloft. Det er ganske enkelt nødvendigt i denne branche. Den er meget konkurrencepræget, marginerne er små, og mange har voldsomme problemer med at tjene penge her," siger Peter Sørensen til Børsen.

Forbund raser over Danish Crown

Nu ansætter Danish Crown på lukningsdømt slagteri

Supermarkeder vil fylde hylderne med flere nyheder

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier