Dansk kødvirksomhed får endelig medvind i Polen

Ticans polske datterselskab Nove har langt om længe skabt sorte tal på bundlinjen. Virksomheden har gennemgået en turnaround, der skal skabe yderligere vækst.

Siden 2005 har den danske virksomhed Ticans datterselskab Nove ikke tjent penge.  Men nu sker der endelig noget. Adm. direktør Peter Sørensen, der kom til virksomheden for halvandet år siden, har stået bag en turnaround, som skal katalysere yderligere vækst i virksomheden. Det skriver Børsen.

Peter Sørensen har en baggrund inden for salg af kaffe, te og frugt, men ikke den store erfaring på kødforædling og de andre processer, der foregår i Nove. Men det har ikke været noget problem. Tvært imod.

"Vi er blevet mere effektive. Simpelthen. Vi har sagt farvel til de mindst sælgende produkter, så vi kører nu større serier i produktionen. Og vi kører tættere på vores kapacitetsloft. Det er ganske enkelt nødvendigt i denne branche. Den er meget konkurrencepræget, marginerne er små, og mange har voldsomme problemer med at tjene penge her," siger Peter Sørensen til Børsen.

Forbund raser over Danish Crown

Nu ansætter Danish Crown på lukningsdømt slagteri

Supermarkeder vil fylde hylderne med flere nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne