FødevareWatch

Forbund raser over Danish Crown

Fødevareforbundet NNF er mildest talt frustrerede over, at 120 slagterimedarbejdere på det lukningsdømte Faaborg Slagteri nu ikke får den efteruddannelse, de var blevet stillet i udsigt.

Foto: Claus Haagensen

"Jeg synes, det er for dårligt, at en så stor virksomhed, der har sendt rigtigt mange arbejdspladser ud af landet, ikke vil tage ansvar for at hjælpe deres medarbejdere videre i andet job," udtalerJim Jensen, forbundssekretær i Fødevareforbundet NNF, i en meddelelse.

Omkring 120 medarbejdere fra Danish Crowns lukningsdømte slagteri i Faaborg var allerede tilmeldt blandt andet offshore-kurser, svejsekurser, stort kørekort og buskort, men de er nu aflyst. Danish Crown begrunder aflysningerne med, at der ikke er flere penge til uddannelse de kommende måneder.

"I de første tre måneder af i år har man brugt næsten tre gange det beløb, som man brugte i andet halvår sidste år," siger Jens Hansen, pressechef i Danish Crown til Fyens Stiftstidende.

Den begrundelse har slagterimedarbejdernes tillidsrepræsentant på Danish Crown i Faaborg, Jimmy Andersen, dog ikke meget tilovers for.

"Det er frustrerende, at Danish Crown løber fra deres løfter. En HR-medarbejder har opfordret mange af mine kolleger til at tilmelde sig kurser, og så aflyser de lige pludselig. Det er ikke fair over for mine kolleger," udtaler Jimmy Andersen,

Tillidsfolk på slagterier siger nej til lønnedgang

Danish Crown har købt kødets svar på Coca-Cola

Friland banker døren til Kina ind

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier