FødevareWatch

Dagli' Brugsen skruer op for sikkerheden

De mindre Dagli' Brugsen-butikker har problemer med røverier efter klokken 18, og derfor øger detailkæden nu sikkerheden på flere områder, skriver DR Sjælland.

Foto: Ole Lind/ JP

Fremover vil man kunne blive mødt af en låst glasdør, når man vil hande i en de mindre Dagli' Brugser efter klokken 18.

Et større antal røverier får detailkæden til at øge sikkerheden i ydertimerne på kanten af mørkets frembrud ved blandt andet at gøre det muligt for ekspedienterne at låse døren til gaden, som man kender det fra tankstationer om natten.

På Sjælland har ni ud af ti røverier fundet sted efter kl. 18, så fremover skal det være op til personalet i butikken at afgøre, om kunden efter dette tidspunkt skal have lov at komme ind eller ej, skriver DR Sjælland.

"Det har virket godt i forhold til medarbejdersikkerheden. Og vores kunder har også vist en stor forståelse, for de ved jo godt, at butikken har været ramt af røverier," siger kædechef Jesper Andersen om Dagli' Brugsen i Appenæs ved Næstved, som siden 2011 har været udsat for fire røverier.

En anden løsning, som også finder stadig større udbredelse, er den såkaldte PaySafe-boks, hvor personalet efter at have sendt pengesedler fra kunderne ind i kasseapparatet ikke længere har adgang til pengene.

Supermarkeder vil fylde hylderne med flere nyheder

Sodavandsafgift uden effekt ved grænsen

Dagrofa skifter stort ud i koncernledelsen

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier