FødevareWatch

Utilfreds Coop-formand: Langt til milliarden

Bestyrelsesformand i Coop, Lasse Bolander, erkender, at det går den forkerte vej i detailvirksomheden Coop, som i næste måned ventes at præsentere en driftsindtjening på kun 100 mio. kr.

Foto: Niels Hougaard

Coops bestyrelsesformand, Lasse Bolander, lægger ikke skjul på, at detailvirksomhedens indtjening i 2013 er skuffende, og langt fra målet om at nå en milliard kroner, siger han til Berlingske.

"I enhver virksomhed er der en ambition om at øge indtjeningen, og vores indtjening er ikke høj nok," siger han til Berlingske Business uden dog at tilføje yderligere kommentarer i retning af det regnskab, som først bliver fremlagt i starten af april.

Berlingske har tidligere erfaret, at driftsindtjeningen i det kommende regnskab falder fra 287 millioner kroner i 2012 til omkring 100 millioner kroner (EBIT) i 2013. Coop har en samlet omsætning på over 40 milliarder kroner.

Millionerne forsvinder i Coop

Dan Jørgensen: Supermarkeder skal stoppe kastration

Unibrew-topchef: Sol og Carlsberg-konflikt har hjulpet os 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier