Arla-chef tror mere på hybrider end rene planteprodukter

Blandt andelshaverne gav det anledning til bekymring, da Arla lancerede plantebaseret Lurpak. Ejnar Schultz forventer også diskussion om nye produkter, men holder nu mælken i centrum. 
Ejnar Schultz, vicepræsident for 'sustainability and agriculture center of excellence' hos Arla Foods. Han var frem til foråret 2023 direktør i Seges Innovation. | Foto: PR / Arla Foods
Ejnar Schultz, vicepræsident for 'sustainability and agriculture center of excellence' hos Arla Foods. Han var frem til foråret 2023 direktør i Seges Innovation. | Foto: PR / Arla Foods

Selvom Arla Foods tidligere har lanceret både plantebaserede mælke- og smøralternativer, den sidste endda under Lurpak-brandet, er det ikke de rent plantebaserede varer, der skal drive den grønne omstilling af Arla Foods’ produktsortiment.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også