FødevareWatch

Sønderjysk pølsemager går tilbage efter rekordår

Slagter Lampe fra Haderslev er efter et godt år i 2020 blevet ramt på høje energipriser og nedlukning, der dog ikke går ud over en stærk polstret egenkapital.

Foto: Ole Lind/PULS

Der bliver fortsat langet godt med pølser, kødpålæg og øvrige specialiteter over disken ved slagteriselskabet E. Lampe Pølsegården, der står bag mærket Slagter Lampe, som forhandles i en række detailbutikker. Men flere faktorer har betydet, at virksomheden alligevel er gået tilbage på bundlinjen i 2021 sammenlignet med året før.

Det viser et nyt regnskab fra Slagter Lampe, der sidste år fik et resultat på 4,6 mio. kr. mod 5,4 mio. kr. i 2020. Ifølge ledelsesberetningen er der i årets løb bl. a. brugt ressourcer på at vedligeholde og videreudvikle på selskabets kvalitetsniveau.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier