FødevareWatch

Danskerne tager museskridt i retning af flere plantemåltider

Der er langt mellem de plantebaserede måltider herhjemme, mens lande som Tyskland og Storbritannien tager større skridt. Vi skal have staten og detailhandlen meget mere på banen, lyder det fra Plantebranchen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det bliver lettere dag for dag at skifte hakkebøffen ud med en linseret eller plantepølser, efterhånden som flere alternative proteinprodukter dukker op. Senest har kødkoncernen Danish Crown gået plantevejen med ny produktserie.

Men gennembruddet venter stadig på sig på de danske tallerkener, mens tyskerne og briterne i højere grad omfavner de nyere plantetrends.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier