FødevareWatch

Tyske og svenske forbrugere er mere bæredygtige end danske

Danmark ligger i bund i en ny europæisk undersøgelse, når det kommer til, hvor stor en del af forbrugerne der går efter bæredygtige alternativer.

Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Danskerne er slet ikke så bæredygtige i deres indkøb, som de selv tror, lyder den lidt overraskende konklusion i den europæiske undersøgelse "Global Sustainable Study 2021" fra konsultenthuset Simon-Kucher & Partners, skriver Berlingske.

Ifølge undersøgelsen mener 55 pct. af de danske forbrugere, at bæredygtighed ikke har direkte indflydelse på deres købsadfærd eller valg af produkter. I Sverige og Tyskland er det henholdsvis 37 pct. og 31 pct., der svarer det samme. I undersøgelsen hedder det også, at op mod 50 pct. af danskerne ikke har ændret købsadfærd i en mere klimavenlig retning de seneste fem år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier