FødevareWatch

Danskere sakker bagud på det europæiske marked for plantebaseret kost

Kød bliver i stigende grad erstattet af plantebaseret kost blandt de europæiske forbrugere, viser omfattende rapport af det plantebaserede marked. Herhjemme er vi knap så klar på omstilling, og Danmark ligger sidst i feltet af ti lande.

Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Hvor vigtigt er kød i forbrugernes kost? Emnet optager både fødevaresektoren, politikere og forskere i disse år, efterhånden som debatter om klima og sundhed trækker i langt en mere plantebaseret retning.

For spørgsmålet er, hvornår forbrugerne i større stil er klar til at tage nye produkter ned fra hylderne og udskifte ingredienser i hverdagsretterne - og markedet for plantebaserede fødevarer bliver mere end blot en niche.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier