FødevareWatch

Fødevaregigant lancerer plantebaserede æg og rejer

Schweiziske Nestle tager kampen op med pionererne inden for plantebaserede fødevarer og lancerer klimavenlige versioner af æg og rejer.

Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens sværvægterne i dansk landbrug satser på at gøre svinekoteletten og komælken mindre CO2-belastende, spidser den internationale kamp om de plantebaserede alternativer til.

Onsdag var det den scweiziske fødevaregigant Nestle, der satte plantebaserede versioner af æg og rejer på menuen. Et udtryk for, at koncernen er klar til at tage kampen op mod pionererne, som allerede har udviklet store forretninger på at udfordrer den animalske fødevareindustri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier