FødevareWatch

Lagkagehuset får skåret toppen af omsætningen – ender i stort minus

Bagerikæden har haft et hårdt 2020 med stort dyk i omsætningen og underskud som følge af nedlukninger. Trods det skal der åbnes butikker i hastigt tempo.

Foto: Ivan Riordan Boll/Politiken/Ritzau Scanpix

Pandemien har stukket en kæp i hjulet på bagerikæden Lagkagehusets vækstplaner. De mange nedlukninger har givet selskabet bag, Danish Bake Holding, et dyk i omsætningen til 933 mio. kr. i 2020 fra 1,1 mia. kr. året før, skriver Børsen

Presset på kæden har udløst en underskud på 227 mio. kr. Lagkagehuset har 14 butikker i London, tre i New York og resten af de omkring 120 butikker i Danmark. Topchef Jason Cotta vil trods 2020-dykket åbne 40 nye over de næste tre år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier