FødevareWatch

Kendt Aarhus-bager er tilbage efter Lagkagehuset-klausul

Michael Spottag, der i 2018 solgte Langenæs Bageriet og de i alt seks bagerbutikker i Aarhus til Lagkagehuset, har igen gang i brødproduktionen.

Foto: Ole Lind/JP

Snart kommer der et nyt bageri i Aarhus-forstaden Højbjerg, når de tidligere ejere af Langenæs Bageriet, Michael og Mitzi Spottag, slår dørene op til efterfølgeren af det brødeventyr, der for dem sluttede i 2018.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Michael Spottag solgte i 2018 sine seks butikker i Langenæs Bageriet til Lagkagehuset, og har siden været underlagt en konkurrenceklausul, som har afholdt ham fra at åbne en bager. I slutningen af juni er det tre år siden, at kæden blev solgt til Lagkagehuset.

I 2019 viste et regnskab, at de tidligere ejere af Langenæs Bageriet, som også talte Givesco-selskabet Kakes, fik en gevinst på 32,7 mio. kr. fra salget.

Michael Spottag ejede 25 pct., efter ejerkredsen blev udvidet i 2014. Her blev Givesco-koncernens ejere i Eskildsen-familien fra Vejle en del af bageriet, og sammen igangsatte de en ekspansion, så kæden i 2018 havde butikker i Aarhus, Vejle og Horsens.

Lagkagehuset overtager 33 år gammel bagerkæde Tidligere Dagrofa Foodservice-chef får ny direktørpost Britisk Lagkagehuset-konkurrent skruer op for forventningerne

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier