Nat og dag er taget i brug på Danish Crown-slagteriet i Sdr. Felding, så man kan følge den store efterspørgsel, som koncernen ser stige hen mod nytår.
"Det er meget fart på lige for tiden. Vi skærer rigtig mange mørbradbøffer til nytårsmenuen i varianter fra 120 gram til 560, og det hele skæres i hånden og vurderes af vores slagtere, så det kræver en stor indsats. Heldigvis så er vi en omstillingsparat fabrik, så selvom der er travlt, så kan vi følge med," siger Preben Holm Jensen, der er fabrikschef i Sdr. Felding, ifølge Danish Crown Beefs hjemmeside.
Som årsag til, at fabrikken lige nu har et nathold, fremhæves det, at mange udskæringer skal en tur i sous vide, og det foregår om natten.
Efter tilberedelsen i sous vide kan mørbradbøfferne sælges som en del af de mange færdige nytårsmenuer, da det blot skal varmes op og have stegeskorpe.
Udover de to hold, der arbejder nat og dag, bliver der på fabrikken brugt en del tid på rengøring. Fabrikken i Sdr. Felding kører for fuldt blus gennem hele december bortset fra juleaften.
Udfordret Beef-forretning mangler salg af dyre bøffer Chefkok:"Jeg ville ønske jeg kunne ændre madkulturen i Danmark" Skævt oksekødsmarked udfordrer Danish Crown