FødevareWatch

Chefkok:"Jeg ville ønske jeg kunne ændre madkulturen i Danmark"

Prisforskellen på grøntsager og kød skal afmystificeres, og danskerne skal droppe forventningen om overspisning og fedtchok, når de skal på restaurant. Chefkok Mette Dahlgaard vil sparke mere liv i grøntsagsbølgen.

Foto: Mik Eskestad/PULS

Alt imens danskerne har høje grøntsagsambitioner for deres indkøbskurve, er der længere vej til restaurantbesøget. Både prisen, mætheden og forståelse for grøntsager er en udfordring.

Chefkok hos grøntsagsrestauranten Nimb Gemyse, Mette Dahlgaard, debatterede til et arrangement i forbindelse med Verdensmål i Værdikæden om udfordringen ved at få danske gæster til at forstå, at en grønsagsret ikke nødvendigvis er billigere end en kødret, også selvom et kilo gulerødder koster en flad tier i supermarkedet.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier