FødevareWatch

Udfordret Beef-forretning mangler salg af dyre bøffer

Markedet for okse- og kalvekød har været under massivt pres siden coronaens ankomst i foråret, og det sætter spor i regnskabet hos Danish Crown Beef.

Finn Klostermann, adm. direktør, Danish Crown Beef. | Foto: Danish Crown

Særligt i forårsmånederne var det svært for Danish Crown Beef at komme af med de dyre udskæringer som mørbrad, oksefilet og entrecote, og det påvirker regnskabstallene for oksekødsdivisionen.

"Vi har i løbet af året styrket indtjeningen og kommer ud af regnskabsåret i en stærk position. Afregningen til vores ejere har, sammenlignet med resten af Europa, været konkurrencedygtig hen over året, men desværre på et lavt niveau. Det er priserne på det europæiske marked for okse- og kalvekød, som presser afregningen til de danske landmænd, fordi der er et stort udbud af særligt irsk, hollandsk og sydamerikansk kød," siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier