FødevareWatch

Udfordret Beef-forretning mangler salg af dyre bøffer

Markedet for okse- og kalvekød har været under massivt pres siden coronaens ankomst i foråret, og det sætter spor i regnskabet hos Danish Crown Beef.

Finn Klostermann, adm. direktør, Danish Crown Beef. Foto: Danish Crown

Særligt i forårsmånederne var det svært for Danish Crown Beef at komme af med de dyre udskæringer som mørbrad, oksefilet og entrecote, og det påvirker regnskabstallene for oksekødsdivisionen.

"Vi har i løbet af året styrket indtjeningen og kommer ud af regnskabsåret i en stærk position. Afregningen til vores ejere har, sammenlignet med resten af Europa, været konkurrencedygtig hen over året, men desværre på et lavt niveau. Det er priserne på det europæiske marked for okse- og kalvekød, som presser afregningen til de danske landmænd, fordi der er et stort udbud af særligt irsk, hollandsk og sydamerikansk kød," siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier