Mash på vej med egen plantebøf

"Vi bliver jo nødt til at tage det alvorligt," lyder det fra fødevaredirektøren i steak house-restauranten. Kæden er ude efter flere lokale leverandører, men har ingen planer om at gå på kompromis med Kobe-kødet.
Dan Christiansen er fødevaredirektør i Mash og har været med siden første restaurant åbnede. Nu er han i færd med at udvikle steak house-restaurantens første plantefarvede alternativ til kød. | Foto: Mash PR
Dan Christiansen er fødevaredirektør i Mash og har været med siden første restaurant åbnede. Nu er han i færd med at udvikle steak house-restaurantens første plantefarvede alternativ til kød. | Foto: Mash PR

Årstidsbestemte menuer og flere lokale leverandører. Fødevaredirektøren i Mash, Dan Christiansen, er sågar godt i gang med at udvikle steak house-kædens eget plantebaserede alternativ til kød.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter