FødevareWatch

Mash-direktør forudser udskillelsesløb i restaurantbranchen

Jesper Boelskifte, der står bag den danske restaurantkæde Mash, melder om konkurrence, der er mere intensiv end nogensinde. Mens den samlede branche vokser, dykker indtjeningen blandt danske restauranter, viser nye tal.

Jesper Boelskifte står i spidsen for Mash, og han melder om mere intensiv konkurrence end nogensinde. | Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Selvom den samlede restaurantbranche vokser, er indtjeningen faldet drastisk de seneste par år. Det vækker bekymring hos den danske restaurantkæde Mash, som beretter om, at konkurrencepresset aldrig har været større, skriver Børsen.

"Der vil komme et udskillelsesløb i branchen, og det bliver ret voldsomt, det er jeg slet ikke i tvivl om," siger Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts, som står bag Mash, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier