FødevareWatch

Efter boom: Nu bremser antallet af nye restauranter op

Siden finanskrisen er nye restauranter konstant piblet frem, men nu sænker tempoet i branchen. "Sundt for markedet," siger Horesta. Omsætningen i markedet er stadigt stigende.

Foto: Finn Frandsen

Nye restauranter er sprunget frem siden finanskrisen, men sidste år foregik det ikke i helt samme høje tempo. Nye tal fra Danmarks Statistik tyder nemlig på en markant opbremsning. Det skriver Børsen.

I 2018 kom der 53 flere restauranter til end året før, hvilket er markant mindre end 2015-2017, som samlet bød på knap 1000 restauranter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier