FødevareWatch

Bornholmske slagtere nedlægger arbejdet

Efter et fagligt møde har de ansatte på Danish Crowns slagteri i Rønne tirsdag nedlagt arbejdet.

Foto: Thomas Emil Sørensen / ERH / Ritzau Scanpix

I halen på et fagligt møde på Danish Crowns slagteri i Rønne har de ansatte forladt slagteriet og er gået hjem, skriver Bornholms Tidende.

Til avisen siger flere udnavngivne kilder, at arbejdsnedlæggelsen skyldes, at en uenighed om aflønningen af de ansatte i slagteriets pakkeri fredag eskalerede, og at flere ansatte har en opfattelse af, at der kom trusler mod deres tillidsmand Thomas L. Hansen, skriver avisen.

De strejkende forlanger ifølge avisen, at Danish Crowns produktionsdirektør, Per Laursen, møder op på slagteriet i Rønne onsdag og giver tillidsmanden en undskyldning.

Overfor avisen bekræfter Danish Crown-pressechef Jens Hansen, at der i forbindelse med indkøringen af et nyt pakkeri har været udfordringer i forbindelse med aflønningen af slagteriets ansatte.

Mere fra FødevareWatch

Bæredygtighed skal sikre fiskeforretningen 100 år frem

Milliardforretningen Nordic Seafood i Hirtshals følger indgroede principper om ansvarlighed fra de japanske ejere, men råber sjældent højt om det. På sigt vil indsatsen bære frugt, efterhånden som markedet efterspørger bæredygtige fisk og skaldyr, lyder det fra topchefen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier