FødevareWatch

Københavnsk bagerikæde solgte for 55 millioner i "turbulent" år

Millionerne triller ind hos familiebageriet Bodenhoff, og direktøren regner med at kunne lægge yderligere 5 mio. kr. til omsætningen i år. Det er ikke nødvendigt at åbne nye butikker for at øge omsætningen, siger han.

Foto: PR Bodenhoff

Små, enkeltstående eksklusive bagerforretninger med tidligere Michelinkokke bag disken skyder op i de københavnske gader og stræder. Sammen med kædekæmper som Lagkagehuset, der får pustet masser af medvind i ryggen af kapitalfonde, udgør de to forretningskonstellationer svaret på fremtidens veldrevne bagerforretning.

Det mener adm. direktør og fjerdegenerationsbager Christian Bodenhoff, der driver den københavnske bagerkæde Bodenhoff sammen med sin søster Charlotte Bodenhoff. Alligevel lægger Bodenhoff-forretningen sig mellem de to yderpunkter: Med sine syv bagerbutikker er Bodenhoff hverken noget, der ligner de store bagerkæder, men det er heller ikke en enmandsforretning i den dyrere ende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Arla-bestyrelse udpeger ny næstformand

Arlas bestyrelse har udnævnt afløser til svenske Heléne Gunnarson, som har besluttet at træde ud af andelskoncernens bestyrelse, forud for den kommende nye strategiperiode skydes igang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier