FødevareWatch

Direktør i vestjysk madmarked forventer millionunderskud

Street Food Esbjerg kom flyvende fra start – men så ramte vinteren, fortæller direktør Søren Gaj Nielsen, der forventer et syvcifret underskud.

Foto: PR.

Til maj er det et år siden, at Street Food Esbjerg åbnede i byens gågade. Dengang var der 12 køkkener og fire barer. I dag er der ni køkkener tilbage, og det mener adm. direktør for markedet, Søren Gaj Nielsen, er et fint leje. Selvom direktøren venter et syvcifret underskud efter første år, tror han på fremtiden for markedet, skriver Jydske Vestkysten.

Street Food Esbjerg kom flyvende fra start, men så ramte vinteren. Selvom stedet har indendørsfaciliteter og siddepladser, var det ikke nok til at give overskud. Direktøren erkender, at streetfood nok er et sommerfænomen, som flere streetfood-chefer rundt om i Danmark havde advaret ham om.

"Det har ikke fungeret. Vi har haft weekender, hvor der har været rigtig godt gang i forretningen, men i hverdagene har det været svært at tiltrække gæster," siger han til avisen.

Derfor bliver strategien også anderledes til vinter – men om der skal lukkes helt ned, eller man vælger en model, hvor der stadig er åbent i weekenderne, er endnu ikke besluttet, fremgår det.

Nyt madmarked i Ribe på trapperne 

Snart åbner madmekka i Københavns gamle festgård

Fejlslagent københavnsk madmarked bliver til hotel

Aarhus Street Food er en millionforretning med medvind 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier