FødevareWatch

Dedikeret folkemøde skal løfte dansk gastronomi og fødevaresektor

Med inspiration fra Sorø og Torino vil folkene bag Madens Folkemøde have gang i snakken om, hvor Danmark skal hen som madland. Til maj mødes organisationer, erhvervsliv og politikere på et gods ved Maribo.

Kulturmødet på Mors startede i 2013 som en fokuseret pendant til Folkemødet på Bornholm. I 2017 var der 22.000 gæster. | Foto: Ritzau/Scanpix/Martin Lehmann

Med mad i munden er det planen, at deltagerne på det kommende nye Madens Folkemøde i Maribo på Lolland skal være med til at skabe en relevant fødevarependant til Kulturmødet på Mors og Naturmødet i Hirtshals.

10.-11. maj løber Madens Folkemøde for første gang af stablen på Engestofte Gods, og som er tilfældet hos de to andre arrangører, vil folkene bag Madens Folkemøde også skabe et rum for folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, og tage fat på den store snak om, hvor Danmark skal hen som fødevareproducerende nation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier