FødevareWatch

Dedikeret folkemøde skal løfte dansk gastronomi og fødevaresektor

Med inspiration fra Sorø og Torino vil folkene bag Madens Folkemøde have gang i snakken om, hvor Danmark skal hen som madland. Til maj mødes organisationer, erhvervsliv og politikere på et gods ved Maribo.

Kulturmødet på Mors startede i 2013 som en fokuseret pendant til Folkemødet på Bornholm. I 2017 var der 22.000 gæster. Foto: Ritzau/Scanpix/Martin Lehmann

Med mad i munden er det planen, at deltagerne på det kommende nye Madens Folkemøde i Maribo på Lolland skal være med til at skabe en relevant fødevarependant til Kulturmødet på Mors og Naturmødet i Hirtshals.

10.-11. maj løber Madens Folkemøde for første gang af stablen på Engestofte Gods, og som er tilfældet hos de to andre arrangører, vil folkene bag Madens Folkemøde også skabe et rum for folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, og tage fat på den store snak om, hvor Danmark skal hen som fødevareproducerende nation.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier