FødevareWatch

Nyt madmarked i Ribe på trapperne

Den gamle banegårdsbygning i Ribe skal omdannes til madmarked. 20 producenter har skrevet under på, at de gerne vil være en del af madstationen, fortæller projektkoordinatoren bag.

Foto: Peter Hove Olesen/arkiv

Madprojekt Ribe Madstation, som skal ligge i byens game banegårdsbygning, mangler blot at få den sidste financiering på 4,2 mio. kr. fra Realdania på plads, inden projektet løber af staben, ifølge Jydskevestkysten.

Projektet har været undervejs siden april, hvor SE Vækstpulje offentliggjorde, at de vil bevillige 500.00 kr. til madmarkedet.

Man forventede, at Realdania ville være klar med et svar på Ribe Madsstions projektansøgning i juni, men efterfølgende har Realdania ønsket yderligere oplysninger om blandt andet projektets forretningsplan, skriver avisen, der også oplyser at projektkoordinator bag madmarkedet, Jesper H. Larsen, mener at det er på plads.

"Den kommende forpagter har blandt andet haftsamtaler med 20 producenter, der alle har skrevet under på, at de gerne vil være en del af madstationen. Vi har også fået en lokal landmand til at dyrke de grøntsager, der skal sælges på madstationen, ligesom en slagter også har vist stor interesse i at aftage vores produkter og sælge dem videre i en større radius," siger Jesper H. Larsen til mediet.

Stadeholderne beretter om københavnsk madmarked i krise

Kapitalindsprøjtning til presset københavnsk madmarked

Torvehal-chef: Supermarkederne er vores sande konkurrent - ikke street food

Torvehallernes besøgstal går tilbage med en halv million 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier