"En økologisk kylling er ikke bare en økologisk kylling"

Gothenborg, der producerer økologisk fjerkræ, går efter en fastere struktur i selskabets kyllingekød, end danskerne er vant til. "Ofte kan man nærmest tygge det ved at stikke tungen op i ganen," siger direktøren om den konventionelle version. 
Foto: Gothenborg
Foto: Gothenborg

Syd for Silkeborg uden for byen Them ligger den økologiske producent af fjerkræ Gothenborg, som for alvor blev sat på landkortet blandt de danske Michelin-kokke, da københavnske Relæ begyndte at bruge kødet i 2012.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter