FødevareWatch

"En økologisk kylling er ikke bare en økologisk kylling"

Gothenborg, der producerer økologisk fjerkræ, går efter en fastere struktur i selskabets kyllingekød, end danskerne er vant til. "Ofte kan man nærmest tygge det ved at stikke tungen op i ganen," siger direktøren om den konventionelle version. 

Foto: Gothenborg

Syd for Silkeborg uden for byen Them ligger den økologiske producent af fjerkræ Gothenborg, som for alvor blev sat på landkortet blandt de danske Michelin-kokke, da københavnske Relæ begyndte at bruge kødet i 2012.

Selskabet drives af ægteparret Lone og Lars Hedegaard, og da de to grundlagde forretningen i 1992, var Gothenborg blandt de første i Danmark til at gå i krig med at producere økologiske fjerkræ.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier