FødevareWatch

Dansk kyllinge-chef: Vegetarer hjælper forbruget i retning af hvidt kød

Hos Danpo-ejeren Scandi Standard er man ikke skræmt af vegetarbølgen, for det betyder, at folk i højere grad udskifter det røde kød med det hvide, lyder det. Især fersk kylling af højere kvalitet og færdigstegte produkter vinder frem hos koncernen.

Foto: pr

Folk foretrækker i højere grad at købe god, fersk kylling. Det er i hvert fald den vej, pilen peger hos kød- og fjerkrækoncernen Scandi Standard, der opererer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Irland.

"Folk spiser mere og mere kylling og erstatter det røde kød med det hvide kød. Det er en udvikling, vi har set i en hel del år, og den udvikling ser vi også fortsætte," siger danske Leif Bergvall Hansen, der står i spidsen for hele koncernen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier