Dansk kyllinge-chef: Vegetarer hjælper forbruget i retning af hvidt kød

Hos Danpo-ejeren Scandi Standard er man ikke skræmt af vegetarbølgen, for det betyder, at folk i højere grad udskifter det røde kød med det hvide, lyder det. Især fersk kylling af højere kvalitet og færdigstegte produkter vinder frem hos koncernen.
Foto: pr
Foto: pr

Folk foretrækker i højere grad at købe god, fersk kylling. Det er i hvert fald den vej, pilen peger hos kød- og fjerkrækoncernen Scandi Standard, der opererer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Irland.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter